wyszukiwanie zaawansowane
1 » Recenzje2

Recenzje

UBRANKO DO CHRZTU MANIEK jesień/zima

UBRANKO DO CHRZTU MANIEK jesień/zima

Ocena produktu 5/5

Jestem bardzo zadowolony z produktu.Jak również za przemiłą obsługę.. jestem bardzo wdzięczny.Dzuekuje

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 10-01-2019

Wózek DALGA LIFT DUO  2w1

Wózek DALGA LIFT DUO 2w1

Ocena produktu 1/5

Jesli chodzi o dostawe bez zatrzezen, jednak odnosnie wozka....to jedna wielka pomylka. Wozek ladnie sie prezentuje, ale co z tego jesli kompletnie nigdzie sie nie miesci. Nigdzie nie mozna wejsc z wozkiem,…

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 26-11-2018

REGAŁ ZAJĄCZEK

REGAŁ ZAJĄCZEK

Ocena produktu 5/5

Solidny regał, pomieści mnóstwo zabawek malucha. Na początku służył mi głównie na kosmetyki dziecka, teraz dzięki głębokim półkom mieszczę tam większość zabawek synka. Polecam!

Autor recenzji: Agnieszka D.
Data napisania recenzji: 19-06-2018

SZAFA DWUDRZWIOWA ZAJĄCZEK

SZAFA DWUDRZWIOWA ZAJĄCZEK

Ocena produktu 5/5

Piękna i praktyczna. Zestaw mebli Zajączek wygląda super, kolory ocieplają każde wnętrze. Bardzo głębokie półki i szuflada. Polecam zarówno dla chłopca, jak i dla dziewczynki.

Autor recenzji: Agnieszka D.
Data napisania recenzji: 18-06-2018

KOMODA ZAJĄCZEK

KOMODA ZAJĄCZEK

Ocena produktu 5/5

Komoda jest bardzo pojemna. Głębokie szuflady pozwoliły mi na przechowywanie nie tylko ubranek, ale też kosmetyków. Mam wszystko pod ręką podczas przewijania maluszka. Przewijak można rozmontować, dzięki…

Autor recenzji: Agnieszka D.
Data napisania recenzji: 16-06-2018

KOMODA MARSELL białe/ecru

KOMODA MARSELL białe/ecru

Ocena produktu 5/5

Komoda, szafa i łóżeczko Marsell rewelacja! Naprawde polecam! Jedyny minus to plastikowe uchwyty ale je zawsze można wymienić. Jesteśmy bardzo zadowoleni

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 01-05-2018

Prześcieradełko 120/60 kolor jasny różowy nr 11

Prześcieradełko 120/60 kolor jasny różowy nr 11

Ocena produktu 5/5

Miękkie i miłe w dotyku prześcieradełko, dobrze dopasowuje się do materaca a przede wszystkim łatwo się pierze i nie gniecie, więc dla kogoś kto niezbyt lubi prasowanie będzie idealne. Polecam!

Autor recenzji: Natalia L.
Data napisania recenzji: 19-01-2018

Termometr do kąpieli RÓŻOWY DELFINEK

Termometr do kąpieli RÓŻOWY DELFINEK

Ocena produktu 5/5

Przydatny gadżet dla początkujących rodziców, którzy nie wiedzą jaka jest idealna woda dla ich maleństwa. Ten termometr dokładnie odmierzy i sprawdzi idealną temperaturę wody w wanience. Gorąco Polecam!

Autor recenzji: Natalia L.
Data napisania recenzji: 19-01-2018

Stojak pod małą wanienkę 84 cm

Stojak pod małą wanienkę 84 cm

Ocena produktu 5/5

Bardzo wygodny i funkcyjny przedmiot, który ułatwia kąpiel malucha, a sama kąpiel przebiega sprawnie i szybko bez forsowania kręgosłupa. Polecam!

Autor recenzji: Natalia L.
Data napisania recenzji: 24-10-2017

Kocyk minky Miki/jasny róż

Kocyk minky Miki/jasny róż

Ocena produktu 5/5

Prześliczny kocyk dla dziewczynki, idealnie nadaje się do wózka na spacery jak i do łózeczka. Godny polecenia!

Autor recenzji: Natalia L.
Data napisania recenzji: 27-07-2017

MARSEL PerFor - stelaż Sport 3w1  P01 biały stelaż

MARSEL PerFor - stelaż Sport 3w1 P01 biały stelaż

Ocena produktu 5/5

Poręczny i wygodny wózek w obsłudze dla nowo upieczonych rodziców z regulacją wysokości rączki, co sprawia komfort w prowadzeniu go wraz z dzieckiem. Polecam

Autor recenzji: Natalia L.
Data napisania recenzji: 27-07-2017

Pościel 10 elem. dwustronna Gwiazdki/Granatowe paski

Pościel 10 elem. dwustronna Gwiazdki/Granatowe paski

Ocena produktu 5/5

Pościel mięciutka i ładnie komponująca się do łóeczka. Przepiękne zdobienia i dodatki, a co najwaniejsze, ze i dziecko się w niej dobrze czuje. Polecam

Autor recenzji: Natalia L.
Data napisania recenzji: 27-07-2017

Zawieszka do smoczka i gryzaka MRB

Zawieszka do smoczka i gryzaka MRB

Ocena produktu 5/5

Ładnie wykonana i prosta w obsłudze zawieszka do smoczka w trzech wyrazistych kolorach, które bardzo sprzyjają rozwojowi naszego malucha oraz zabezpiecza przed zabrudzeniem smoka. Gorąco polecam!

Autor recenzji: Natalia L.
Data napisania recenzji: 27-07-2017


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl